POMAZÁNKA Z JATÝREK,ZAHRÁDKOVÁ
Potřebné ingredience
PŮVODNĚ DĚLALA MOJE BABÍ A MY SI JI PŘEDĚLAL DLE NAŠÍ CHUTI. JáTRA JAKAKOLIV,MY VEPŘOVÁ MOŽNO I KUŘECÍ,SÁDLO,HODNĚ CIBULKY ,kapie,PETRŽELKA,SNÍTKA MAJORÁNKY ČERSTVÉ ZE ZAHRÁDKY- ČI SUŠENÁ,SŮL,LEHCE PEPŘE PRO DOSPĚLÉ MOŽNO CHILI
Postup přípravy
ROZSPUSTÍME SÁDLO A ZVLÁŠT OSMAŽIME NA DROBNO HODNĚ CIBULKY NA PŮL KILA JATER ASPON 5HLAV VELKÝCH,ZVLÁŠT V JINE NÁDOBĚ ORESTUJEME NA 2PŮLCE SADLA JÁTRA,AŽ BUDOU OSOLIM A OKOŘENIM,DAM CHLADNOUT.SÁDLO S CIBULKOU PROMÍCHAT A PŘIDAT NAJEMNO 1KAPII A JN ORESTNOUT.DÁME NASEKANOU PETRŽELKU,ALE JEN MÁLO,NEBO POSYPEME AŽ NA PEČIVU.NAKONE C VŠE SMÍCHÁME A DÁME CHLADIT,NEŽ ZATUHNE SADLO MUSI S E PÁRKRAT PROMÍCHAT,KDO JDE KOLEM PROHRÁBNE,ABY V POMAZÁNCE BYLO VŠE BAREVNÉ A PROMÍCHANÉ.MAŽEME A DLABEME,SKLADUJI V LEDNICI A S KYSELOU OKURKOU,ŘEPOU ČI DOMÁCI ČALAMÁDOU JEDINEČNÉ,NÁVŠTĚVY CHTĚJI PŘIDAT,MAŽU NA HOUSTIČKY DOMA PEČENÉ A JE TO BALADA,DOPORUČUJI MASOŽROUTKUM.AMÁLEČKA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé